Activitati pentru copii

Va multumesc pentru frumoasele comentarii

Devenise prea incarcata paginuta :D, semn ca ne jucam mult :P
Va asteptam cu drag in noua casuta.

4 comments:

 1. Bravo!E o idee foarte buna.

  ReplyDelete
 2. Minunate lucrarile voastre! foarte vesele, pline de culoare, perfecte pentru decorat camerele copiilor. Alice este o dulcica. Sa creasca mare!

  ReplyDelete
 3. de ce ajung abia acum aici?!

  ce de lucruri frumoase ati creat, iar alice e atat de scumpa!

  vero, te invit si insist, intra pe activitaticopii.ro, e nevoie de mamici si de fetite ca voi acolo, chiar este o provocare pentru creatii cu ingerasi.
  va pup!

  ReplyDelete
 4. Am parcurs pe nerasuflate toate activitatile facute impreuna cu fiica ta si ma declar incantata. Sunt diverse si potrivite varstei, multe din ele le-am incercat si noi dar de fiecare data par altfel, fiecare copil si mamica punandu-si propria amprenta.
  Copacelul inflorit il voi nota pe lista de activitati imediat urmatoare, imi place enorm si e de sezon:).
  Cu aceasta ocazie imi iau indrazneala de a te invita, alaturi de fiica ta, in Concursul de martisoare organizat pe blogul nostru. Amanunte gasesti aici :
  http://copiisimame.wordpress.com/2012/02/28/concurs-national-de-martisoare-editia-aii-a-2012/
  Am fi onorate sa va avem alaturi in aceasta a doua editie a concursului cu o imagine a unui martisor creat de voi in aceasta primava - idiferent de materialele si tehnica de lucru aleasa . este suficient sa te inscrii cu linkul postarii in care ai publicat o imagine si o mica descriere a materialelor folosite. Te imbratisam cu mare drag, iti dorim o primavara frumoasa

  ReplyDelete